>Vakantiebeurs en Zoover.nl bundelen krachten

>Het Cluster Travel & Active (w.o. de Vakantiebeurs) van VNU Exhibitions Europe bv en Zoover.nl zijn een partnership aangegaan voor MyZoover, de social network site van Zoover.nl.
“Dit is een belangrijke stap,” zegt Bart Strijker, Project Manager van de Vakantiebeurs. “Tot nu toe boden wij onze klanten één keer per jaar een platform, vanaf vandaag bedienen wij ze het hele jaar door. Een bijkomend pluspunt is dat Vakantiebeursexposanten hun e-base kunnen verrijken en vermarkten door die actief in te zetten.”
Rob Driessen, directeur Zoover.nl, vindt het een perfecte combinatie: “MyZoover en de Vakantiebeurs hebben beide een doelgroep van reislustige mensen. Met MyZoover bieden we de Vakantiebeursbezoeker de ideale gelegenheid zijn gemaakte en geplande reizen te beheren en te delen met familie en vrienden.”
De samenwerking van de Vakantiebeurs met Zoover.nl past binnen de ambitie van VNU Exhibitions om gedurende het hele jaar de rol van matchmaker te vervullen. De Vakantiebeurs is de grootste consumentenreisbeurs ter wereld en het grootste vakevenement voor de reisbranche in de Benelux. Dit jaar trok de beurs 20.000 vakbezoekers en 115.000 consumenten. Volgend jaar wordt de Vakantiebeurs gehouden van 13 tot en met 17 januari.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.