>Volvo’s te kijk bij Aviodrome

>Het Volvo Forum organiseert bij Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome een speciale Volvo-dag. Rond de honderd auto’s worden op zondag 28 juni bij de Aviodrome het vliegtuigplatform opgereden. Alle bezoekers van de Aviodrome kunnen daarom op deze dag alles over Volvo’s te weten komen. De fanclub van Volvo komt dit jaar met verschillende modellen naar de Aviodrome op de Luchthaven Lelystad. Voor de echte fans van de meer dan 80 jaar oude Zweedse auto- en motorfabrikant wordt dit een interessante dag en een uniek moment om van dichtbij vele nieuwe en oudere Volvo’s te bewonderen.
Ook een historische straaljager bij de Aviodrome, de Zweedse Saab Viggen, heeft een straalmotor van Volvo. Deze zorgt ervoor dat de Saab Viggen twee maal zo snel als het geluid kan vliegen. Dit gepensioneerde vliegtuig in camouflagekleuren krijgt in de buurt van de honderd Volvo’s een ereplekje. Vanaf 11.00 tot 15.00 worden alle auto’s op het vliegtuigplatform tentoongesteld en kunnen de bezoekers de auto’s van dichtbij bekijken. www.aviodrome.nl. Meer informatie over de auto’s en het evenement is ook te vinden op www.volvo-forum.nl. Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome aan de Pelikaanweg 50 op de Luchthaven Lelystad is dagelijks voor bezoekers geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.