>Wijnfestival op Malta

>Dit najaar is het eiland Malta de ‘place to be’ voor de echte wijnliefhebber. Vanaf vrijdag 4 tot en met zaterdag 5 september 2009 vindt in het hart van de stad Qormi de vijfde editie van het jaarlijkse wijnfestival plaats, waarbij een exclusieve en zeer gevarieerde selectie van lokale wijnen kan worden geproefd, onder het genot van Maltezer lekkernijen en feestelijkheden. Een goed excuus dus om het mooie en zonnige Malta te ontdekken en mee te maken dat men hier wel van een feestje houdt. Qormi, de derde grootste stad van Malta is gelegen in het midden van het eiland ten zuidwesten van de stad Valletta. De stad staat met name bekend om haar traditionele wijnfestivals. Elk jaar komen er tijdens de druivenoogst duizenden wijnliefhebbers bij elkaar om het wijnfestival te vieren. De uitdaging is om zoveel mogelijk wijnen te proeven. De wijnen zullen geserveerd worden tot 23.30h aan iedereen boven de 16 jaar. Het evenement begint op de vrijdag 4 september om 20.00h en zal doorgaan tot middernacht de volgende dag. Entrée tot het Qormi wijnfestival is gratis. www.visitmalta.com | www.airmalta.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.