>Wolven in Frankrijk

>Het dierenpark van Sainte-Croix is een reservaat met 100 ha bos, vlaktes en vijvers waarin dieren leven in semi-vrijheid. Bijna de gehele Europese fauna is er terug te vinden: bruine beren, grote korhoenen, oerossen, herten, rammen, Europese wolven, uilen, haviken, vossen, lynxen, Europese Bizons en witte wolven uit de Baie d’Hudson. Het zijn meer dan 1200 dieren die in totaal behoren tot 80 verschillende soorten. Elke zomer zijn kinderen er koning: een aantal animaties zijn voorzien om kinderen kennis te laten maken met deze werelddieren en het dierenrijk te leren waarderen. Er worden theaterstukken gespeeld met marionettenpoppen, geschiedenisverhalen verteld, er worden stelten gelopen en straattheater neergezet met jongleurs. www.parcsaintecroix.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.