>Zonder bagage door Ierland

>>Zonder bagage door Ierland 9Je wilt wel wandelen, maar niet met een backpack op je rug. Je hebt wel zin in een actieve fietsvakantie, maar altijd meer bagage dan op een tweewieler past. Voor iedereen die door praktische zaken wordt tegengehouden een actieve reis naar Ierland te boeken is er nu uitkomst: de BagCab. Elke route in het westen van het land is nu bagagevrij te verkennen, je tassen worden door de speciale taxiservice vervoerd voor €5,- per tas.
De BagCab rijdt naar plaatsen als Galway, Westport en Clifden. De bagage wordt op dezelfde dag op de plaats van bestemming afgeleverd. Dat betekent lekker wandelen op de Western Way Walking Trails of een fietstocht van drie, zes of misschien wel tien dagen door het ruige Ierse landschap. Op www.bagcab.com staat niet alleen alle informatie over de bagagetaxi, maar vind je ook fiets- en wandelroutes en overnachtingsmogelijkheden voor elk budget.
De service van BagCab is flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Je kiest zelf de accommodatie – van hostels tot landhuizen – en neemt je eigen fiets mee of huurt er één ter plekke. De bagage kun je langs de hele route van Westport via Galway tot Connemara op verschillende punten afgeven en ophalen. Actieve vakanties waren nog nooit zo ontspannen. Zie voor meer informatie www.ierland.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.