>Dansen tussen de beesten

>Lekker dansen tussen de dieren. Dat klinkt gek, maar het is hartstikke leuk en kan deze zomer in Dierenrijk. Daar vinden tijdens de zomervakantie verschillende muziekshows plaats. Op zondag 26 juli bijten de muzikale zussen Lisa, Amy & Shelley – bekend van het Junior Eurovisie Songfestival – het spits af met een spetterende show, hierbij zullen ook hun hits ‘Zet ‘m op’ en ‘Coole kikker’ voorbijkomen.
De Brabantse zomervakantie begint zondagmiddag 26 juli met een optreden van Lisa, Amy & Shelley in Dierenrijk. Het vrolijke zussentrio uit Dordrecht brak twee jaar geleden door tijdens het Junior Eurovisie Songfestival en scoorde daarna verschillende kidshits. Hun hit ‘Coole Kikker’ – de soundtrack voor de kinderfilm ‘Kikkerdril’ – bereikte dit jaar zelfs de nummer 1-positie in de Z@pp Kids Top 20. Voor en na het optreden kunnen bezoekers ook nog dansen op de muziek van Jetix-dj Bee, verschillende spellen spelen en wandelen langs ijsberen, olifanten, tijgers en apen. Dierenrijk is open van 10.00 tot 19.00 uur. www.dierenrijk.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.