>Een hele gezonde expositie!

>’Lang zal je leven!’ is een interactieve tentoonstelling in het Haagse Museon over levenskwaliteit waarbij voeding, lichaamsbeweging en levensgeluk centraal staan. In deze expositie kun je als bezoeker ontdekken hoe gezond en gelukkig je bent en hoe goed je jezelf voelt in je eigen lichaam. Want wat kunnen lichaam en geest en hoe hou je ze zo lang mogelijk op peil? Door jezelf te testen met behulp van een groot aantal opstellingen, kan je te weten komen hoe gezond en fit je bent. Het Museon werkt in deze tentoonstelling samen met Jump, het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting. De expositie is te zien vanaf 2 juli 2009. Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en te zien tot en met 28 februari 2010.
Alle resultaten van de lichamelijke en geestelijke inspanningen van de bezoeker worden door de computer vastgelegd en geven aan het einde van de tentoonstelling een indruk van zijn of haar gezondheid. In de expositie worden niet alleen bloeddruk, hartslag, en calorieënverbruik gemeten, het is ook mogelijk te ontdekken ook hoe je zelf je lichaam kunt helpen beter te functioneren. Test je geheugen, je gezichtsvermogen en gehoor en ontdek hoe je lijf functioneert.
www.museon.nl

>Een hele gezonde expositie! 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.