>Griekse actie tegen Holiday Hooligans

>Lawaaiige jongens die hun land maar voor drie dingen verlaten: drank, drugs en seks. Dat is het stereotype van de Britse toerist. Wat staat Griekenland, een populaire bestemming voor de Britten, dit jaar te wachten? Griekenland is een grote trekpleister voor de holiday hooligans. Al jaren loopt het in verschillende Griekse badplaatsen uit de hand. Na een aantal incidenten kwamen lokale overheden, toeristenbureaus en Britse diplomaten vorig jaar bij elkaar om een oplossing te vinden voor het probleem van de holiday hooligans. Ze besloten meer politiepatrouilles uit te voeren en reclamecampagnes te starten die Britse toeristen beter bewust moeten maken van hun gedrag. Lees het hele verhaal bij Trouw

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.