>Hou vakantie in andermans huis

>Huizenruil is een compleet andere manier van vakantie vieren dan een hotel of camping. Ella en Paul Bosch uit Leusden deden het vorig jaar voor het eerst. Ze zijn enthousiast. Het gezin woonde drie weken in Toronto, Canada. ,,Alles daar is anders.’’ Dit jaar gaan ze ’gewoon’ naar Oostenrijk met alleen zoon Jeroen (11). Dochters Suzanne (19) en Marleen (15) trekken hun eigen plan. Wel mee, niet mee, dat was een tijdje onduidelijk. Vorig jaar zag hun zomer er heel anders uit. Ella en Paul Bosch (45 en 44) hadden toen met alledrie de kinderen een geweldige vakantie in Toronto. Ze ruilden van huis met een Canadees gezin met dochters van 9 en 13. ,,Die mensen hebben hier genoten. Hun kinderen konden lekker buiten spelen, ze hebben gefietst, de omgeving bekeken. Fietspaden in de natuur, zoals wij die hebben, dat kennen ze helemaal niet. De kinderen worden daar overal met de auto naartoe gebracht. De vrijheid hier vonden ze heerlijk.’’ Lees het hele verhaal bij AD.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.