>Met de huifkar door Frankrijk

>Genieten van de vrijheid en rondtrekken zoals Pipo de Clown en Mamaloe kan deze zomer en najaar in de regio Poitou-Charentes. De Franse vakantiebestemming biedt vanaf heden tot en met oktober twee tot 7-daagse huifkar-arrangementen. Voortgetrokken door een paard, accommodatie voor 5 personen en uitgerust met kitchenette maakt de speciale caravan aantrekkelijk voor een trip met het hele gezin. Liefhebbers voor een vaste standplaats kunnen kiezen voor een overnachting in een boomhut. Poitou-Charentes speelt met dit speciale aanbod in op de toenemende belangstelling voor overnachten op bijzondere locaties.
Een 5-persoons huifkar voor drie dagen in het hoogseizoen (juli-augustus) is te boeken vanaf € 393,55. Gezinnen die in de herfstvakantie dit bijzondere uitje willen maken, betalen € 317,28 (vanafprijs).
Te midden van het ‘Parc Floral de la Belle’, ten zuiden van de stad Poitiers, liggen verschillende boomhutten voor twee – maar ook voor familiegebruik (maximaal 6 personen). De houten cottages liggen 4 tot 6 meter van de grond en zijn bereikbaar met een trap. Door de hoge ligging hebben alle hutten een perfect uitzicht over het 25 hectare bos. ’s Ochtends is het genieten van een heerlijk ontbijt op het terras van de boomhut.
Consumenten vinden meer informatie op www.tourisme-deux-sevres.com (huifkar), www.tourisme-vienne.com en www.tourisme-vienne.com(boomhutten).

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.