>Navarra ontvangt toerist gratis

>>Navarra ontvangt toerist gratis 9De Spaanse regio Navarra biedt haar bezoekers deze zomer en dit najaar volop de mogelijkheid om culturele bezienswaardigheden gratis te bezoeken. Dankzij de campagne “Navarra ontvangt je gratis” kan men op deze manier de vele kastelen, kloosters en toeristische attracties van Navarra ontdekken.
Vanaf deze zomer tot het einde van dit jaar kunnen bezoekers van Navarra voordeel halen uit de lopende campagne “Navarra te recibe gratis” oftewel “Navarra ontvangt jou gratis”.
De tourist board van Navarra probeert ondanks de financiële crisis op deze manier toeristen aan te trekken en hen kennis te laten maken met de culturele diversiteit van de regio.
Bezoekers kunnen bij aankomst in Navarra promotiekaartjes ophalen bij lokale toeristische diensten, zoals gratis entree tickets en diverse kortingen op allerlei activiteiten zoals fietstochten door de omgeving. Tijdens deze promotiecampagne kan men bezienswaardigheden bezoeken als de Colegiata de Orreaga kerk in Roncevalles, het Koninklijk paleis van Olite, het kasteel van Javier in Artajona (waar de beschermheilige van Navarra werd geboren: Franciscus Xaverius), en het nationale park van Señor de Bertiz. In de maanden juli, augustus, september en oktober vinden er allerlei traditionele feesten plaats. In Tudela, de groentehoofdstad van de regio, kan men van 24 tot en met 30 juli de indrukwekkende processies van Santa Ana meemaken en in Estella is van 31 juli tot en met 6 augustus de gehele stad in gala stijl vanwege de heilige geest San Andrés. Kortom,nu is de tijd om cultureel Navarra gratis te ontdekken en de feestelijke sfeer te proeven tijdens één van de vele traditionele festivals. www.turismo.navarra.es

>Navarra ontvangt toerist gratis 11

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.