>Nieuwe trendy hostel in Rotterdam

>Stayokay heeft een nieuw, trendy city hostel geopend in de markante Kubuswoningen in Rotterdam. De unieke architectuur is al 25 jaar een trekpleister voor binnen- en buitenlandse toeristen. De expressieve en kleurrijke paalwoningen liggen in het centrum van de stad, vlakbij de Oude Haven. Overnachten in een gekantelde kubus is dan ook een bijzondere belevenis en is al mogelijk voor € 23,50 per persoon inclusief ontbijt. Naast de 49 kamers heeft Stayokay Rotterdam een restaurant, een bar en twee zalen voor vergaderingen en workshops. Voor de inrichting is het interieurconcept van ontwerper Edward van Vliet als uitgangspunt genomen.
Het Stayokay hostel is gerealiseerd in een deel van de beroemde Kubuswoningen. De woningen zijn ontworpen door de Nederlandse architect Piet Blom en gebouwd tussen 1982 en 1984. Alle 49 kamers, met totaal 245 bedden, zijn voorzien van douche en toilet. Elke kamer is anders. De lichtval is nergens gelijk, ook de afmetingen en het uitzicht niet.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.