>Nieuwe vluchten naar Kruger wildpark

>Vanaf 17 augustus is het mogelijk om rechtstreeks vanaf Nelspruit Kruger naar Livingstone te vliegen met Airlink. In eerste instantie zullen deze vluchten vertrekken op maandag, woensdag en vrijdag. De vliegtijd tussen Kruger en Livingstone bedraagt minder dan 2 uur.
Na aanleiding van een onderzoek op de Travel Indaba in Zuid-Afrika is gebleken dat er behoefte was om de reistijd tussen deze twee meest bezochte toplocaties aanzienlijk te verkleinen. Dankzij deze nieuwe vluchten hoeven reizigers niet meer via Johannesburg naar Livingstone te reizen.
Livingstone staat bekend om de Victoria Watervallen. Aan de oevers van de rivier de Zambezi en op loopafstand van deze wereldberoemde watervallen ligt ‘The Falls Resort’ van Sun International, bestaande uit het familiehotel Zambezi Sun (212 kamers) en het luxueuze Royal Livingstone (173 kamers). Het resort beschikt over verschillende restaurants waar gasten exclusief kunnen dineren. Daarnaast biedt de natuur rondom het resort diverse mogelijkheden voor het ondernemen van tal van sportieve en avontuurlijke activiteiten.
Dankzij deze nieuwe lijndienst is het voor toeristen mogelijk om ’s ochtends te wandelen bij de Victoria Watervallen en te genieten van dit wereldwonder en ’s avonds te dineren in het Krugerpark tussen de Big Five. www.suninternational.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.