>Singapore Airlines koopt nieuwe Airbus

>Met ingang van 29 september 2009 kunnen passagiers genieten van een nieuwe vliegervaring wanneer Singapore Airlines (SIA) de Airbus A380, ’s werelds allergrootste passagiersvliegtuig, zal introduceren op de route Singapore-Melbourne vv. Melbourne wordt hiermee de tweede stad in Australië en de zesde stad binnen het SIA routenetwerk die de A380 zal verwelkomen. In oktober 2007 introduceerde SIA de A380 en had Sydney de primeur om de A380 te verwelkomen. Geleidelijk werden Londen, Tokyo, Parijs en Hong Kong aan de lijst van A380 bestemmingen toegevoegd. De dagelijkse A380 vluchten zullen de huidige dagelijkse Boeing 747-400 vluchten naar Melbourne vervangen. SIA voert momenteel 21 vluchten per week uit tussen Singapore en Melbourne. Daarnaast vliegt SIA tevens naar vier andere steden in Australië, t.w. Adelaide ( 7 vluchten per week), Brisbane (19 vluchten per week), Perth (19 vluchten per week) en Sydney (28 vluchten per week).
De Airbus A380 van SIA is uitgevoerd met 12 Singapore Airlines Suites, 60 Business Class en 399 Economy Class stoelen, allen voorzien van SIA’s nieuwste en beste inflight entertainmentsysteem KrisWorld.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.