>Sympathiek van De Jong Hattem

>Nederlanders zijn super goed in klagen, maar vergeten vaak te melden wanneer het goed gaat. Vandaag was zo’n moment, dat eigenlijk niet onvermeld mag blijven. Het was mega-druk bij De Jong Caravans in Hattem. Twee lange rijen voor de kassa. Tropische temperatuur binnen, met hier en daar een ventilator aan. Het personeel blijft opgewekt, hulpvaardig en attent. Zo was ik op zoek naar een stretcher. Misschien een beetje achterhaald fenomeen, met klapstoelen en hangmatten waar je ook in kunt liggen. Maar een op een stretcher kun je beter op je zij liggen en zo dus aangenamere zomerslaapjes in de tuin, op het balkon of in de schaduw achter de caravan doen. De vorige gaf na twintig jaar trouwe dienst de geest, dus er moest een nieuwe komen. Stretchers blijk je ook in allerlei soorten en prijzen te hebben. 150 euro is niks. Dat was echter niet wat ik zocht. Eentje van 39 euro was meer mijn prijsklasse, maar het was de laatste die daar aan de muur hing. Die kon ik dan nog kopen. Hij werd van de muur gehaald en in de rij. De grootste verrassing was bij de kassa: “Het laatste model en uit de showroom? Dan gaat er 50% af”. Kon ik hem voor 20 euro meenemen. Kijk dat is nu service! [SL]

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.