>Tv en routeplanner in één

>Mio Technology, één van de marktleiders op het gebied van draagbare navigatiesystemen, kondigt vandaag twee nieuwe navigatieproducten aan die navigatie combineren met digitale TV: de V505 TV en V735 TV.
Moov Spirit TV is volgens de producent ‘de perfecte partner voor familie uitstapjes, kampeer- en reisvakanties en biedt mobiel entertainment zodra de bestemming bereikt is. De Moov Spirit TV’s zijn tevens ideaal voor gebruik op de achterbank door medepassagiers of kinderen die willen genieten van TV terwijl ze gereden worden naar de bestemming. Ook biedt deze reispartner een goede uitkomst tijdens saaie trein- of busreizen. Professionals die rijden voor hun werk bijvoorbeeld taxi-, buschauffeurs en mensen in een buitendienstfunctie, kunnen de Moov Spirit TV gebruiken om te ontspannen tijdens een pauze en te genieten van hun favoriete TV programma’s of om het laatste nieuws te zien. Thuis kan de Spirit TV natuurlijk ook gebruikt worden als een additionele draagbare TV’. De Moov Spirit TV lijn bestaat uit twee uiterst draagbare, ultradunne modellen, de V505 met een 4,7 inch breedbeeldscherm en de V735 met een 7 inch breedbeeldscherm. De Moov Spirit TV lijn ligt vanaf ongeveer 20 juli in de winkel. www.mio.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.