>Vakanties voor stuntprijzen vinden

>Op www.BoekVandaag.nl staat iedere dag een nieuwe vakantiereis centraal die gedurende 24 uur tegen stunttarief wordt aangeboden. Het aanbod, variërend van een rondreis door Thailand tot een weekendarrangement Disneyland Parijs, is alleen op de betreffende dag te boeken.
De reizen op BoekVandaag.nl komen van verschillende reisorganisaties en hebben gegarandeerd de laagste prijzen van dat moment. Vakantiegangers hoeven niet meer het hele web af te zoeken naar de verschillende aanbiedingen. In één oogopslag is de beste last-minute reis te zien en met een enkele muisklik ook direct te boeken.
Iedere dag wordt een nieuwe vakantie aangeboden. Zit de gewenste bestemming vandaag niet in de aanbieding? Misschien morgen wel, of volgende week. Via de gratis e-mailnieuwsbrief worden abonnees dagelijks op de hoogte gebracht van de nieuwe reizen. BoekVandaag.nl is een initiatief van Red Online Marketing. Meewerkende reisorganisaties zijn onder andere Corendon, Peter Langhout Reizen, GoMundo.nl en – volgens de initiatiefnemer – binnenkort veel meer.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.