>Vliegangst? Onzin!

>Van de vele tienduizenden reizigers op het drukke Schiphol lijken er maar weinig vliegangst te hebben. Of houden zij zich groot? Woensdag stortte in het noordwesten van Iran een Tupolev-passagiersvliegtuig neer: 168 doden. Dinsdag 30 juni haalde een Airbus van Yemenia de landingsbaan niet en stortte in de Indische Oceaan: 153 doden, 1 overlevende. Op 1 juni verdween een Airbus A330-200 van de radar boven de Atlantische Oceaan: alle 228 inzittenden kwamen om. Drie vliegtuig­crashes in anderhalve maand tijd. Een mens zou bang worden om te vliegen.
„Onzin”, zegt Sjef Taken uit Ruurlo. Hij zit bij vertrekhal 3 op Schiphol. Zijn vrouw vliegt vandaag naar Egypte. „Mijn vrouw en ik vliegen zeer regelmatig; vliegangst hebben we nooit gehad. Ook niet nadat er net een vliegtuig is gecrasht.” Lees het hele verhaal bij het Reformatorisch Dagblad

One Response

  1. Jan Heering

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.