>Voor 59 euro pp all in bij Center Parcs

>Center Parcs introduceert een all inclusive formule voor 59 euro per persoon per nacht in vijf parken. Hiervan zijn er drie in Nederland: De Eemhof, Het Meerdal en De Huttenheugte. De andere twee parken zijn Erperheide (België) en Park Hochsauerland (Duitsland). Voor dit bedrag kunnen gasten én overnachten in een Comfort-cottage én gebruikmaken van een ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Bij All Inclusive zit inbegrepen: Verblijf in een Comfort cottage, Eten: ontbijt- en lunchbuffet, koffie/thee, dinerbuffet en één keer per verblijf een diner à la carte, Drank: onbeperkt frisdrank, sap, koffie/thee, bier van de tap en huiswijn, Dekbedhoespakket per persoon, Handdoekenpakket per persoon, Keukenpakket per cottage.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.