>Wereldreis makkelijk online boeken

>Star Alliance biedt klanten nu nog uitgebreidere mogelijkheden om Round-the-World tarieven te kopen, door de verkoop van dit product via www.staralliance.com. De nieuwe ‘Star Alliance Book and Fly’ stelt klanten in staat om 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, via Internet hun wereldreizen te plannen, boeken en kopen. Voorheen was alleen het plannen van een wereldreis mogelijk op de website, waarbij de prijsstelling en de afhandeling van de tickets werden gedaan door callcenters van luchtvaartmaatschappijen, ticketkantoren en reisagenten. Deze verkoopkanalen zullen, aanvullend aan de website, de Round-the-World tarieven blijven aanbieden.
“Star Alliance Book and Fly” heeft onze website getransformeerd in een verkoopkanaal voor het Star Alliance Round-the-World tarief. Klanten kunnen nu op elk gewenst tijdstip via het Web plannen, boeken en kopen,” zei Christopher Korenke, Vicepresident Commercial, Star Alliance. “Vanuit technologisch oogpunt beschouwd, is de implementatie van een geautomatiseerde applicatie voor de verwerking van complexe reisschema’s werkelijk een hoogstandje.”
Wanneer de vluchten voor de gehele reis zijn gekozen, wordt de uiteindelijke prijs inclusief alle belastingen, toeslagen en bijkomende kosten, weergegeven. Nadat de persoonlijke gegevens voor verdere verwerking van de boeking zijn ingevoerd, worden de overeenkomstige vluchten gereserveerd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.