>Winst voor Eliza was here

>De nieuwe site van reisorganisator Eliza was here is inmiddels een half jaar in de lucht. Dankzij nieuwe features en doorgevoerde verbeteringen is de conversie verdubbeld en zijn de bezoekcijfers gestegen met 35 procent. Een interview met Yuri Deutekom, commercieel manager bij Eliza was here. Eliza was here zag het afgelopen half jaar per maand 125.000 unieke bezoekers op de site, tegen de 225.000 bezoeken en bijna 3 miljoen pageviews. Gemiddeld bekijkt een bezoeker rond de 13 pagina’s per bezoek. De gemiddelde tijd die op de site wordt doorgebracht was 3,5 minuut en is gestegen naar 9 minuten. Op de oude site was er een weigeringpercentage van 40 procent. Dat is teruggebracht tot 20. Lees het hele verhaal bij Emerce

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.