>Woldring maakt vergelijkingssite hotels

>Ben Woldring, internetondernemer en allesweter van vergelijkingssites, heeft er een nieuw project bij. Zijn vergelijkingssite LookingforBooking.com, poogt de wirwar aan hotel- en boekingssites op te heffen. Op de site kunnen alle hotels in Nederland en een aantal grote internationale ketens vergeleken worden. De gebruiker kan vergelijken op basis van prijs, maar ook de ligging of verschillende faciliteiten. “Je kunt ergens slapen voor 50 euro, maar als dan ineens de wifi niet inbegrepen is, of je moet betalen voor de sauna, dan heb je er nog niks aan.” (Bron: Emerce)

Passage uit persbericht toegevoegd op 6 juli: “Op de site kunnen alle 2.100 hotels in Nederland en meer dan 7.800 hotels in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Londen met elkaar vergeleken worden. Niet alleen de prijzen tussen ruim 20 hotel- en boekingssites worden vergeleken, tevens kunnen alle hotels eenvoudig op basis van ligging en faciliteiten vergeleken worden. Zo is te zien of bijvoorbeeld draadloos internet of een saunabezoek bij de prijs zijn inbegrepen of dat er extra voor betaald moet worden.
“De hotelmarkt heb ik altijd al interessant gevonden”, zegt Ben Woldring. “Het is een enorm complexe markt waarvan het aanbod en de prijzen door alle verschillende hotel- en boekingssites tegenwoordig niet meer overzichtelijk te zien zijn. Daar zag ik, samen met mede oprichter Gerlof Bos, kansen om duidelijkheid in te scheppen. Met LookingforBooking.com kan de consument veel tijd en geld besparen bij het boeken van een hotelovernachting.”
Het idee voor deze site ontstond al enkele jaren geleden. Met een groot team is de afgelopen jaren vanuit de speciaal hiervoor geopende vestiging in Groningen full-time gewerkt om kenmerken van alle hotels stuk voor stuk in kaart te brengen, van spa- en wellness faciliteiten en gratis parkeergelegenheid bij het hotel tot de ligging in een bosrijke omgeving. Het overzicht van buitenlandse hotels zal dagelijks verder groeien doordat hoteliers de mogelijkheid hebben om hun hotelinformatie aan de site toe te voegen.”

0

Reacties

  1. mees
  2. Sander

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.