>Zomerpuzzeltocht door het bos

>Al puzzelend de zomer ruiken, zien, voelen en…proeven! Wel eens een bosbesje geproefd of de stekelige tak van de braamstruik gevoeld toen je een braam wilde plukken? Hoor je de hommels zoemen terwijl ze naar honing zoeken? Heerlijk het is zomer, ook op de Sallandse Heuvelrug!
Het bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer is tijdens de zomervakantie weer het startpunt van de jaarlijkse zomerpuzzeltocht. Puzzelaars, jonge en oud ,individueel of in groepsverband, kunnen voor € 1,00 ( incl. een potlood) deelnemen aan deze beschreven seizoenstocht langs het speelbospad. Als je de vragen van de puzzeltocht goed beantwoordt, en een zomers gedichtje weet te dichten is er kans op een prijs. In de zomervakantie zijn er, naast deze buitenactiviteit, ook andere dingen te beleven, zowel binnen als buiten. Kijk ook op www.staatsbosbeheer.nl of www.sallandseheuvelrug.nl. Voor meer informatie: Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug ,Grotestraat 281 Nijverdal. Tel 0548 – 612 711. Openingstijden di t/m zo van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.