>Boeken met reistips

>Er zijn recentelijk weer een aantal aardige boeken verschenen met tips voor vakantiegangers, zoals het “Slimme Reizigers Boek”: “Reizen brengt vandaag de dag heel wat rompslomp met zich mee. Dit handboek biedt u een schat aan waardevolle tips van ervaren reizigers: van de voorbereidingen en de reis naar uw bestemming tot uw verblijf aldaar en uitstapjes tijdens uw vakantie. U leert onder andere: 13 manieren om ziplock-zakjes te gebruiken, Hoe uw digitale camera kan helpen om uw huurauto te vinden en Diverse manieren waarop u veel geld kunt besparen. Het slimme reizigers handboek is een collectie van meer dan 300 reistips en helpt u het reizen zo makkelijk mogelijk te maken.”. En verder “De meest inspirerende bestemmingen”(kost wel 34 euro) en de National Geographic Survivalgids: “Een uitvoerige en gebruiksvriendelijke gids, uniek in zijn soort. De eerste gids met ervaringsadviezen van National Geographic-experts. Hoe te handelen bij natuurrampen, over de hele wereld, maar ook thuis. Elk hoofdstuk bevat gedetailleerde illustraties, checklists en verhalen uit de eerste hand. Met meer dan 200 kleurenfoto’s en een waterafstotende omslag.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.