>Bungalows via ANWB boeken

>BungalowS.nl, volgens eigen zeggen marktleider in bungalowvakanties, is een samenwerking aangegaan met het grootste vakantie warenhuis van Nederland, de ANWB. Vanaf nu biedt de ANWB het aanbod van BungalowS.nl aan op haar website. Per maand bezoeken 1,6 miljoen Nederlanders de ANWB site. Ed Trentelman, woordvoerder van BungalowS.nl: “De samenwerking met de ANWB is in onze ogen een logische en heel krachtige combinatie. Beide organisaties richten zich op de ontspanning en vrije tijd van de consument, dus dat sluit naadloos op elkaar aan.”
“Met het oog op de huidige populariteit van bungalowparken voor de zomervakantie is dit het perfecte moment om onze krachten te bundelen. De Nederlandse vakantieganger vindt nu op anwb.nl ons uitgebreide aanbod van scherpe aanbiedingen en last minutes, bij zowel de grote als de kleinere parken.”
BungalowS.nl is onderdeel van Bookit, marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken. In 2008 werden 405.000 boekingen gemaakt bij Bookit met een totaalomzet van 63,5 miljoen euro. In een jaar tijd gingen 1.175.000 passagiers via een van de sites op een korte vakantie.
Weekendjeweg.nl is de bekendste site van Bookit, gevolgd door BungalowS.nl, Nachtjeweg.nl, Hotelletje.nl en BungalowTrips.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.