>De tien slechtste stranden

>In augustus trekken miljoenen Europeanen richting de kust voor een ontspannen strandvakantie. Dit loopt echter nogal eens uit op een teleurstelling. Veel populaire badplaatsen hebben een matig strand. Daarnaast zijn ze rommelig, lelijk of er is niets te beleven. Zoover – een van de grootste websites van Europa met vakantiebeoordelingen – heeft 10 strandbestemmingen op een rij gezet die je maar beter kunt mijden. Hier de top 3:
1 Playa Paraiso Tenerife Spanje – Playa Paraiso, gelegen aan de westkant van Tenerife, komt op Zoover naar voren als slechtste badplaats. “Er is niks te zien en de omgeving ziet er
verloederd uit. Er wordt duidelijk gewerkt aan nieuwe appartementen en hotels. Hopelijk vergeten ze de omgeving ook niet onder handen te nemen.”, aldus Dennis in zijn beoordeling.
2 Qawra Malta – Qawra is een badplaats in het noorden van Malta. Volgens Patrick is het een vreselijke plek. “De goot van Malta! Het is een grote betonnen kermis, vol met mensen die roodverbrand, zonder t-shirt, in restaurants gaan zitten.” Ook Maaike beaamt dit: “Het is echt een betonparadijs! Hotels en appartementen, je hebt niet het idee in de natuur te zitten.”
3 San Agustín Gran Canaria Spanje – San Agustín ligt in het zuiden van Gran Canaria. Het nadeel van deze badplaats is dat het geen mooi strand heeft. “Het bestaat uit allemaal zwarte lavakorrels.” Daarnaast heb je slechte douches aan het strand. “Als je uit de zee komt is het net alsof je uit een modderpoel komt. Het zand in handdoeken raak je niet meer kwijt”, aldus Patrick.
Lees de hele lijst

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.