>Google brengt Hoge Veluwe in beeld

>Het Google Street View Team is druk bezig met het fotograferen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. 4 dagen lang heeft het team al door het Park gefietst om de mooiste plekjes vast te leggen. Nog één dag zal volgen om de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum te fotograferen. Er werd enthousiast gereageerd op de komst van het Google Street View Team. ‘Wij zijn zeer verheugd dat het Nederlandse publiek ons tot favoriet heeft verkozen. Wij zijn trots op de nieuwe samenwerking met Google. De opnamen van Google Street View zullen een nieuwe dimensie toevoegen aan wat wij ons publiek wereldwijd kunnen bieden. Ook willen we de andere locaties die zijn verkozen bij deze feliciteren’, aldus S.E. baron van Voorst tot Voorst, directeur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Vanwege de grootte van het Park is het team de eerste dag met Boswachter Henk Ruseler op pad geweest. Hij heeft ze alle mooie plekken van het Park laten zien. Na deze rondleiding is het team op de Trike gestapt en ondertussen hebben ze heel wat kilometers van het Park af- en vastgelegd. Onder andere de omgeving van het Jachthuis Sint Hubertus zal straks wereldwijd te zien zijn op Google Maps. Het zal echter nog enkele maanden duren voordat het Park online te bewonderen is. Het proces van fotograferen tot eindresultaat neemt namelijk enkele maanden in beslag.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.