>Grootste boekenmarkt Zuid-Nederland

>Op zondag 30 augustus is er van 10-17 uur de 12e editie van de Grootste Boekenmarkt van Zuid-Nederland in Tilburg. De Stichting dr. P.J. Cools organiseert samen met Beo Events de boekenmanifestatie ‘Boeken rond het Paleis’ in centrum Tilburg. In de 400 kramen rond het voormalige paleis van koning Willem II aan het Willemsplein treft de liefhebber niet alleen oude maar ook nieuwe boeken aan. Boekensnuffelaars uit heel Nederland kunnen deze zondag op deze markt een grote keuze aan interessante en bijzondere boeken aantreffen van exclusieve Nederlandse antiquaren, maar ook van particulieren. Op de Katterug standnummer 185 zijn b.v. alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en andere Plaatjesalbums, oude Schoolplaten en Aap-Noot-en Mies zaken van verzamelaar Anton Siedsma uit Hoofddorp te bewonderen. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. Romans, naslagwerken, boekenweek geschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, oude strip- en jeugdboekjes, Verkadealbums, enz. Gewoon te veel om op te noemen. De toegang is gratis. Info Stichting dr. P.J. Cools msc: 013-5351149 en 013-5801015. www.stichtingcools.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.