>Hou het vakantiegevoel vast

>Drie weken aan het strand of met een rugzak door India: op vakantie ontvlucht je de sleur en na afloop ben je ontspannen en vol nieuwe energie. Maar op het werk, verdwijnt dat relaxte va­kantiegevoel als sneeuw voor de zon bij de aanblik van bergen e-mails. Stressmanagers René Sluiter en Monique Rappa weten raad. “Het vakantiegevoel is eigenlijk een verhoogde staat van aandacht voor onze omgeving”, zegt René Sluiter. “Op het werk schieten we in de automatische piloot, waardoor we het werk op dezelfde manier ervaren als voor de vakantie. Verricht je werkzaamheden met aandacht en breng verandering aan in je dagelijkse schema. Lees het hele verhaal bij Metro.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.