>Met korting naar museum

>>Met korting naar museum 9Voetje voor voetje probeert u vooruit te komen. Het is pikkedonker, u ziet echt helemaal niets. Met één hand voelt u om u heen en met de andere hand houdt u een stok vast waarmee u gretig over de grond heen tikt. De stam van de blinde gids geeft u zowel richting als een gevoel van veiligheid. Met de stok in de hand en al tastend gaat u verder op pad. Op ontdekkingstocht door het donker….. (…) Tegen inlevering van de coupon op onderstaande link ontvangt u 20% korting op de entreeprijs van het muZIEum. U betaalt dan EUR 6,80 in plaats van EUR 8,50 voor een muZIEumticket of EUR 14,10 in plaats van EUR 17,60 voor het combiticket (met de ‘ontdekkingstocht door het donker’). Deze bon is geldig tot en met 10 oktober 2009. Zie: LekkerWeg.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.