>Naar Sydney…op de Veluwe

>De Slaapfabriek bij Teuge is een bed & breakfast dat elke kamer de sfeer van een wereldstad heeft gegeven. Eigenaresse Marjo Prigge- van der Linden daarover: “Jarenlang heb ik ervan gedroomd om mijn eigen bed & breakfast te beginnen. Een plek waar u zich als gast thuis zult voelen, welkom bent en u kunt doen waar u op dat moment zin in hebt: niets moet! En nu, na 15 jaar is de droom werkelijkheid geworden! Een bijzondere overnachtingsplek, op de Veluwe, waar u geniet van een stevig bed, een heerlijke douche, een uitgebreid ontbijt en vele ontspanningsmogelijkheden in de nabije omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Uitslapen, relaxen, lezen, fietsen, wandelen, luisteren naar uw favoriete muziek; allemaal ingrediënten die uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Alle hotelkamers hebben een eigen thema en zijn met heel veel zorg en liefde voor u ingericht. U heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld te slapen in New York en daarvoor hoeft u niet eens zes uur te vliegen of een ticket te boeken! Of wat dacht u van een nachtje Sydney?”.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.