>Nu al bezig met wintersport

>Reisorganisatie BBI-Travel heeft nu al zijn wintersportvakanties 2009/2010 gereed. Traditioneel richt het bedrijf zich niet op de zuidelijke Alpenlanden maar richt het zijn vizier al ruim 42 jaar op Scandinavië: ‘Finland, Noorwegen en Zweden bieden liefhebbers van een afwisselende wintervakantie meer variatie dan de geijkte skibestemmingen. Het aanbod aan wintersportactiviteiten is veel groter dan alleen maar skiën. Ook zijn de skioorden ruimer van opzet en minder massaal, zijn er kortere rijen bij de skiliften, is het winterseizoen iets langer en kennen deze bestemmingen een zeer sterke saunacultuur,’ aldus BBI-Travel directeur Henk van der Kooi. In Finland bieden ze de bestemmingen Saariselka, Levi, Ylläs en Vuokatti aan, in Noorwegen Trysil, Hemsedal, Oppdal, Geilo, Hafjell/Nordseter, Norefjell en Vrådal.
En in Zweden staan Åre, Sälen, Branäs en Hovfjället op het programma. Een exemplaar van de nieuwe Scandinavië winterbrochure 2009/2010 wordt gratis toegestuurd. Vraag de brochure aan via de website www.bbi-travel.nl waar deze tevens gedownload kan worden.
Naast skiën kan men onder meer ook sneeuwscooter safari’s, sledehondentochten, sneeuwschoenwandelen rendiertochten maken. Naast snowboarden bijvoorbeeld ook schaatsen, langlaufen, cross country skiën, ijsvissen, dineren in een Finse kota en overnachten in een echt ijshotel. Zo kan een arrangement geboekt worden in een Zweeds ijshotel, een sneeuwiglo in Finland of in het Iglo Hotel Alta in het noorden van Noorwegen: deze laatste telt bijvoorbeeld 30 kamers, een heuse ijsbar, een kapel en enkele suites.
BBI Travel is een van de oudste reisorganisaties in Nederland en houdt kantoor te Groningen Airport Eelde. Het vakantieaanbod omvat Ierland, IJsland, Scandinavië, Finland, Canada en Mauritius. Tevens is BBI Travel generaal agent van rederij Hurtigruten, organisator van zeereizen langs de kust van Noorwegen, Spitsbergen, Groenland en Antarctica.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.