>Nu naar Kenia

>De Kenya Tourist Board in de Benelux heeft afgelopen maand een nieuwe website gelanceerd: www.nunaarkenia.nl. De website is een onderdeel van een online campagne bedoeld om het spectaculaire Kenia als vakantiebestemming aan te bieden en om uiteindelijk lastminute boekingen voor deze zomer en herfst te stimuleren. Wie nu de website bezoekt maakt tevens kans op een onvergetelijke reis naar Kenia.
De nieuwe website helpt consumenten een aantrekkelijk geprijsde vakantie te vinden naar dit kleurrijke en karakteristieke land. Op de Nederlandse website vindt men twee grote reisorganisaties, De Boer en Wendel en Holland International, die reizen naar Kenia organiseren en die ervoor zullen zorgen dat men de ultieme Kenia-ervaring beleefd. Verder vindt men op de site een promotiefilmpje van Kenia. Dit filmpje is tevens het filmpje dat CNN gebruikt voor haar reclame campagne over Kenia. De website is tevens bedoeld om verkeer naar de officiële Kenia site, www.magicalkenya.com, te genereren. Op laatstgenoemde website kunnen bezoekers terecht voor uitgebreide informatie over wat er in Kenia allemaal te doen en beleven is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.