>’s Avonds op leeuwenjacht

>Leeuwen kennen geen kantooruren en ook de zebra’s en giraffen hebben alles behalve een 9-tot-5-mentaliteit. Daarom vinden zij het ook geen probleem om op de zaterdagavonden in augustus ‘overuren te draaien’ tijdens de Afrikaanse Avondsafari’s in Safaripark Beekse Bergen. En, je kunt ze geen ongelijk geven: Afrikaans entertainment, een braaimaaltijd, roofvogelshows in het avondrood en 1.500 dieren die zich klaarmaken voor de zomernacht zorgen voor een beestachtig bijzondere sfeer.
Op zaterdag 8, 15, 22 en 29 augustus is Safaripark Beekse Bergen (Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek) tot 21.00 uur geopend. Tijdens de Afrikaanse Avondsafari’s kunnen bezoekers met de bus, boot en te voet op safari langs onder meer gorilla’s, pinguïns, olifanten, zebra’s en neushoorns. Op verschillende plekken verzorgen rangers voederpresentaties waarbij de dieren hun diner krijgen voorgeschoteld. Ook is er een spannende roofvogelshow waarin een hoofdrol is weggelegd voor de buizerds. Absoluut hoogtepunt zijn de optredens van Afrikaanse topacts als Yama Yama en Nyacha. Met hun opzwepende beats, krijgen zij het voor elkaar om zelfs de stijfste Hollanders op Afrikaanse wijze met hun heupen te laten wiegen. Wie van al dat avontuur honger krijgt, kan aanschuiven bij de Afrikaanse braai – een traditionele barbecuemaaltijd – en daar zelf een stukje vlees garen terwijl de zon ondergaat op de Afrikaanse savanne.
Bezoekers die geen genoeg kunnen krijgen van het Afrikaanse avontuur, kunnen overnachten op SafariCamp Beekse Bergen. Deze themacamping ligt direct naast het safaripark. Naast een wandelroute, zorgt ook een boot voor een regelmatige verbinding tussen de camping en het park. Gasten van SafariCamp Beekse Bergen hebben gratis entree tot de Afrikaanse Avondsafari’s. Reserveren kan via 0900-0200 (€ 0,20 p.m.) en www.libemavakantieparken.nl.

0

Reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.