September = groene maand

Wandelen in het bos. Foto: Elkedagvakantie

Wandelen in het bos. Foto: Elkedagvakantie


De gehele maand september staat Nederland in het teken van de Groene Maand. Ter ondersteuning van alle activiteiten heeft de organisatie de website www.groenemaand.nl gelanceerd. Op deze site staan alle groene activiteiten die in september plaatsvinden.
De Groene Maand wordt jaarlijks in september georganiseerd door een groot aantal organisaties die zich inzetten voor natuur, milieu, landbouw en recreatie. Doel is om een zo groot mogelijk publiek met een gevarieerd aanbod van natuuractiviteiten te enthousiasmeren om naar buiten te gaan. Tijdens deze tiende Groene Maand worden er in het hele land honderden (vaak gratis) groene activiteiten georganiseerd. Wandelingen, fietstochten, rondleidingen, kinderactiviteiten, tentoonstellingen en themalezingen, meestal onder leiding van een natuurgids. De campagne is een initiatief van IVN, vereniging voor natuur- en milieueducatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.