>Wintersport in…Zweden!

>Op initiatief van VisitSweden starten Buro Scandinavia en IJsburo een nieuwe charter van Amsterdam naar het Zweedse Åre/Östersund. De wintersportbestemming is elke zondag in de periode van 14 februari t/m 21 maart 2010 eenvoudig bereikbaar met een directe vlucht. Åre is dé skibestemming van Scandinavië en Östersund is het Zweedse schaatswalhalla. De skibestemming Åre is rustiger en veel minder massaal dan skigebieden in de rest van Europa, biedt meer dan 100 afdalingen aan Alpine skiërs van elk niveau en talloze off-piste mogelijkheden in maagdelijke poedersneeuw. Bovendien is een ruim aanbod van overnachtingsmogelijkheden aanwezig, passend bij alle smaken, stijlen en budgetten. Sneeuw is er gegarandeerd tussen half december en begin mei. Östersund ligt aan het uitgestrekte Storsjö meer waar schaatsers van over de hele wereld naar toe trekken om te genieten van het natuurijs. In de maanden februari en maart wordt er op het meer dagelijks een prachtige ijsbaan sneeuwvrij gehouden. Naast schaatsen en skiën, staan de bestemmingen bekend om de geweldige mogelijkheden voor langlauf- en cross country activiteiten. Maar ook ijsklimmen, een husky- of snowscootersafari, en zelfs een clinic biatlon hoort tot de mogelijkheden. Hippe bars en trendy restaurants met internationale allure maken het veelzijdige en sfeervolle Åre en Östersund ‘the place to be’. Via diverse touroperators zijn tegen scherpe prijzen schaats- en multi-outdoor winterreizen naar het gebied boekbaar. Meer informatie Buro Scandinavia, De Jong Intra Vakanties, IJsburo, Tui
Meer informatie: Visitsweden, Åre, Östersund, Natuurijs in Östersund, Buro scandinavia, De Jong Intra Vakanties, Tui

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.