>’Alleenreizend’ naar Lapland

>Deze winter organiseert de reisorganisatie Scandinavian Wintersports (SWS) enkele bijzondere themareizen naar Lapland, waaronder een reis voor alleenreizenden. Er is bewust gekozen niet het woord “Single” te gebruiken, omdat de praktijk heeft uitgewezen dat de alleen reizende deelnemer niet per definitie alleenstaand hoeft te zijn, aldus SWS.
Scandinavian Wintersports bezit een eigen oude houthakkerslodge “Ukonhattu” die als uitvalsbasis wordt gebruikt voor deze actieve en compleet georganiseerde reis. Deze locatie staat garant voor een ultieme wintersportbeleving en de groepsreis bevat alle ingrediënten om Lapland op een leuke en avontuurlijke manier te ontdekken. Natuurlijk staan typische Lapland activiteiten zoals een hondensledetocht, sneeuwscootertocht , sneeuwschoenwandelen en ijsvissen op het programma. Maar ook zijn er mogelijkheden om te skiën en snowboarden. De Nederlandse reisbegeleider is tevens gediplomeerd sneeuwsportleraar, en hij/zij zal daarom zelf de ski- of snowboard lessen verzorgen. Omdat er geen eenpersoonstoeslag hoeft te worden berekend kan deze reis voor 1750,- euro per persoon worden aangeboden. Vertrek is op zondag 21 maart 2010 via een directe vlucht naar Rovaniemi. www.scandinavianwintersports.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.