>Bobbejaanland plust met 8%

>Met nu al 340.200 bezoekers tijdens de zomermaanden juli en augustus, kent Bobbejaanland een meer dan geslaagde zomer. Het bezoekersaantal ligt 8% hoger dan vorig jaar, toen de teller op 316.000 bleef steken. Het lijkt erop dat steeds meer mensen de weg naar ’t Plezantste land weten te vinden: over de afgelopen twee zomers kwamen in totaal 15% meer mensen richting Lichtaart.
Dit succesvolle zomerseizoen is mede het gevolg van de economische crisis. Veel mensen gingen dit jaar op vakantie in eigen land en kozen vaak voor uitstapjes dichter bij huis. Een tweede belangrijke factor is het grote succes van de nieuwe attractie King Kong. Begin dit jaar werd de attractie officieel geopend en het bleek direct een echte publiekstrekker.
Het seizoen zit er echter nog niet op. Van 24 oktober tot en met 8 november opent Bobbejaanland opnieuw zijn deuren voor Halloween, maar dan in een compleet nieuw jasje: Halloween Holidays. Heksen, spoken, mummies, weerwolven en andere zombies kozen dit jaar Bobbejaanland als hun favoriete vakantiebestemming. Meer informatie vind je op www.bobbejaanland.be

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.