>Boek over Suriname op beurs

>Tot en met 20 september zal de Surinaamse touroperator METS Travel & Tours deelnemen aan de jaarlijkse 50Plus Beurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht. METS Travel & Tours, gespecialiseerd in duurzaam toerisme, zal tijdens de beurs een boek presenteren over de vijf inheemse indianenstammen in Suriname. Dit onder meer ter ere van de nieuwe Rainforest Wellness Spa die METS momenteel aan het opzetten is bij hun Palumeu Junglelodge.
Suriname heeft de afgelopen tijd een enorme ontwikkeling gemaakt op het gebied van toerisme. Er is veel geïnvesteerd, zo ook door METS Travel & Tours. “Palumeu Rainforest Wellness Spa” is hier een voorbeeld van. In deze jungle lodge wonen en werken voornamelijk “Trio en Wayana” indianen die momenteel druk bezig zijn bij de lodge een prachtig Spa &Wellness centre neer te zetten. Wat deze Spa zo uniek maakt is uiteraard haar ligging midden in de jungle aan de Tapanahony rivier. Niet minder belangrijk is dat men kiest voor een duurzame aanpak. De lodges en andere faciliteiten van de Spa worden gebouwd met duurzame en energiebesparende materialen die de natuurlijke omgeving zo min mogelijk hinder geven. In 2010 kunnen de eerste gasten van “Palumeu Rainforest Wellness Spa” worden verwelkomd.
In Suriname leven nog vijf grote Inheemse indianen stammen, waaronder de “Trio en Wayana” indianen van Palumeu. Zij worden ook wel de Guardians of the jungle genoemd. Omdat er relatief nog weinig gepubliceerd is over deze indianenstammen, zal op de Suriname stand van de 50Plus Beurs een boek worden gelanceerd over de indianen van Suriname. www.surinamevacations.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.