>Historische kaart basis Monumentendag

>>Historische kaart basis Monumentendag 12Tijdens de Open Monumentendag, in het weekend van 12 en 13 september, kunnen in circa 350 gemeenten in Nederland tussen de 3.000 en 4.000 monumenten bezocht worden. Met het thema Op de kaart, kunnen bezoekers dit jaar van alles te weten komen over kaarten en plattegronden. Comités, die lokaal de Open Monumentendag organiseren, geven met allerlei topografische kaarten, oude stadsplattegronden of andere (stedenbouwkundige) kaarten, de context voor de monumenten die worden opengesteld. Dat betekent een breed aanbod van monumenten en activiteiten. Historische kaarten vormen op de Open Monumentendag de basis voor fiets- en wandelroutes, maken onderdeel uit van tentoonstellingen of worden op een andere manier aan het publiek getoond. www.openmonumentendag.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.