>Info-dagen campervakanties

>Campervakantiespecialist Travelhome organiseert in de maand oktober verschillende voorlichtingsbijeenkomsten over individuele campervakanties in Amerika en Canada en één infobijeenkomst over begeleide camperreizen in Zuidelijk Afrika, Namibië, Australië, Nieuw-Zeeland en West-Canada. Deskundige medewerkers en reisleiders geven alle achtergrondinformatie die nodig is voor het maken van een geslaagde camperreis. De bijeenkomsten vinden plaats in het nieuwe kantoor van Travelhome, Bogardeind 229 in Geldrop. Entree is 5 euro per persoon, maximum 15 euro per familie, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. De presentaties beginnen om 10.00 uur en duren tot ongeveer 13.00 uur met uitzondering van de groepsreizen bijeenkomst, die duurt tot 17.00 uur. Men kan zich aanmelden op de website www.travelhome.nl via de button ‘Infodagen’ waar men een keuze kan aanvinken uit de bestemmingen.

Schema

Op zaterdag 3 oktober en zaterdag 17 oktober wordt West-Amerika besproken,
en op zaterdag 10 en zaterdag 31 oktober is West-Canada het onderwerp van gesprek.
Voor diegenen die graag in groepsverband reizen is zaterdag 24 oktober dé dag om langs te komen: aanwezigen horen en zien de voordelen van een camperreis met gids in Zuidelijk Afrika, Namibië, Australië, Nieuw-Zeeland en West-Canada.

Presentaties

Door middel van beamer presentaties krijgt men gedegen informatie over alle aspecten van een vakantie met de camper. Daarnaast kan men terecht bij deelnemers aan eerdere Travelhome camperreizen die hun ervaringen uitwisselen. Ook bestaat de mogelijkheid om persoonlijke reisplannen te bespreken met één van de medewerksters. Zij geven extra achtergrondinformatie over alle reizen in 2010 en verschaffen nuttige tips voor een camperreis. Op alle bijeenkomsten – met uitzondering van die op 10 oktober – is er ook een Amerikaanse C25 camper te bezichtigen.

Nieuw kantoorpand

Na 10 jaar gevestigd te zijn in Aalst-Waalre, is Travelhome uit zijn jasje gegroeid. De reisorganisatie is verhuisd naar een groter kantoorpand in Brabant: Bogardeind 229,
5664 EG Geldrop. Telefoon en faxnummer zijn ongewijzigd gebleven: tel: + 31 (0) 40 211 39 38 en fax: + 31 (0) 40 211 42 29. In dit pand beschikt Travelhome over een eigen presentatieruimte.

Travelhome

Touroperator Travelhome specialiseert zich ruim 21 jaar in het aanbieden van campervakanties en is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het ANVR. De reisorganisatie is onderdeel van de ANWB. Zij biedt camperreizen aan naar Amerika, Canada, Alaska, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Zuid-Amerika en Europa. Voor meer informatie over campervakanties kijk op www.travelhome.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.