>Jukebox-weekend in Rosmalen

>Dansen en genieten staan centraal tijdens Rock around the Jukebox in het weekend van 17 en 18 oktober op Autotron Rosmalen. In dit herfstweekend ontmoeten liefhebbers van de 50’s, 60’s en 70’s elkaar en kunnen hobbyisten op zoek naar de muziekmachine die precies in hun interieur past. Ook oldtimers, kleding en allerhande hebbedingen uit de 50’s, 60’s en 70’s zullen te bewonderen en te koop zijn.
‘Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien?’ vroeg het Cocktail Trio zich al af in de jaren ’60, de tijd waarin bijna elke kroeg nog over een jukebox beschikte. Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober neemt Autotron Rosmalen haar bezoekers mee terug naar die tijd. De tijd van rock & roll, vetkuiven en Cadillacs. De sfeer en muziek uit deze tijd zal dit weekend overal voel- en hoorbaar zijn op Autotron Rosmalen. Vele exposanten weten al jarenlang de weg te vinden naar dit toonaangevende evenement in ‘jukeboxland’. AMI, Seeburg en Wurlitzer zijn slechts enkele bekende merken die te vinden zijn op Rock around the Jukebox. Buiten de honderden jukeboxen zijn er ook talloze nostalgische attributen te vinden zoals singles, flipperkasten, eenarmige bandieten, kleding en emaillen borden uit de periode 1950 tot 1970. Traditiegetrouw is er ook een podium waar verschillende bands nostalgische klanken zullen laten horen. Onder meer The Flames, de Ceder Stars en de Buddy Holly tributeband The Wieners zullen de nodige voetjes van de dansvloer krijgen. Veel bezoekers zullen dit evenement ‘in stijl’ bezoeken, inclusief oldtimer: leuk om zelf te doen, maar ook een feest om naar te kijken.
Rock around the Jukebox is op 17 en 18 oktober 2009 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 12,-. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie is te vinden op www.autotron.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.