>Leidt zelf boeken tot een drama?

>Deze week is de georganiseerde reisbranche een wedstrijd gestart waarbij reizigers hun bizarre en dramatische reiservaringen kunnen delen op de website www.reisprofessionalgezocht.nl. Want als je niet via een ANVR reisonderneming boekt en je verdiept je onvoldoende in de voorwaarden of de bestemming, kan er veel misgaan: ‘Mijn zwager wilde met ons een week door Engeland fietsen, maar vond het beslist niet nodig om van tevoren slaapplaatsen te boeken. B&B’s genoeg, ik hoor het hem nog zeggen. Maar tijdens de derde nacht zaten alle hotels vol. Op een gegeven moment vond mijn man ergens een container met lege kartonnen dozen. Met een grote stapel hebben wij een rustig plekje opgezocht en die nacht als zwervers in de open lucht geslapen.’ ‘

‘Een vrouw had op internet zelf een ticket geboekt naar San José in Costa Rica. Ze vloog via Cincinatti naar San José…toch een ietwat complexe route als je naar Midden-Amerika moet…. bleek dat ze niet naar San José in Costa Rica, maar naar San José in Californië had geboekt!’
Zo maar een greep uit reisverhalen van mensen die niet bij een ANVR reisonderneming hebben geboekt. Heel veel reizigers regelen hun reis zelf, maar lang niet altijd met het gewenste resultaat. Reden temeer voor de ANVR en de betrokken vakbonden FNV Bondgenoten, CNV Dienstenbond en de Unie om dit jaar campagne te voeren over de voordelen van het boeken bij een ANVR aangesloten reisonderneming.
Aan deze campagne is een ludieke wedstrijd verbonden. Als reizigers een foto met een bizarre of dramatische reiservaring insturen, kunnen ze een reischeque winnen ter waarde van € 500,-.
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.