>Met huisdier naar Duinrell

>Op 4 oktober valt er veel te beleven tijdens het ‘Faunaland Dierendag Event’ op attractiepark Duinrell in Wassenaar. Het park staat dan in het teken van Werelddierendag. De dieren staan centraal op deze dag en de bezoekers mogen dan ook met hun huisdier(en) van het park komen genieten. Onder auspiciën van Faunaland, de keten van dierenspeciaalzaken, worden er shows met dieren georganiseerd zoals een roofvogelshow, schapendrijven en demonstraties met reddingshonden. Er staan standjes waarin voorlichting over voeding en verzorging van huisdieren wordt gegeven. ‘De Gelaarsde Kat’ brengt een speciale kindershow waarin dieren natuurlijk een grote rol spelen en het poppentheater van ‘Prins & Ploes’ is die dag ook geopend voor de kinderen.
‘Froggel’, het life-size character van Faunaland, lanceert samen met ‘Rick de Kikker’ de Froggel Kidsclub. Alle kinderen van 3 t/m 12 jaar kunnen op het Faunaland Event gratis lid worden van deze kidsclub.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.