>Movie Park Germany had goed jaar

>Ondanks dat het zomerseizoen nog niet voorbij is, kunnen attractieparken al enigszins de balans op maken. De conclusie; de financiële crisis laat zijn sporen achter maar dan in positieve zin. Movie Park Germany, 1,5 uur rijden vanaf Utrecht, heeft de stijgende lijn van het aantal bezoekers van de afgelopen jaren sterk weten voort te zetten. In 2007 en in 2008 was de groei 15% ten opzichte van het jaar daarvoor. Maar 2009 spant de kroon. Movie Park Germany heeft nu al 23% meer betalende bezoekers getrokken dan vorig jaar.
De trend zette al rondom de Paasvakantie in, toen in combinatie met het mooie weer al veel Nederlanders kozen voor een dagje uit in een attractiepark. En dat bleven ze doen, vertelt Wouter Dekkers, de Nederlandse directeur van Movie Park Germany. “We hebben de afgelopen jaren op allerlei fronten flink geïnvesteerd in het park en daarvan plukken we nu de vruchten. We hebben 2008 afgesloten met ruim 20% meer Nederlanders dan in het jaar daarvoor. Ze zijn inmiddels een substantieel deel van ons totale bezoekersaantal dat vorig jaar eindigde op 1,16 miljoen. “
Wouter Dekkers: “Eén van onze grootste klappers moet nog komen; het Halloween Horror Feest in oktober. Vorig jaar hebben we twee dagen 25.000 bezoekers op een dag in ons park gehad; een record. Daarom hebben we dit jaar Halloween ook op donderdagavond, naast de vrijdag- en zaterdagavond en daar verwachten we weer veel van. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij dit crisisjaar positief afsluiten.”
>Movie Park Germany had goed jaar 9

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.