>Nu ook een sneeuwscooter-verzekering

>Speciaal voor de reizigers van Scandinavian Wintersports (SWS) is er vanaf deze winter een geheel nieuw verzekeringsproduct ontwikkeld: de sneeuwscooterverzekering. Samen met verzekeringspartner Europeesche Verzekeringen heeft SWS hiermee wederom een stap gezet in het streven naar een zo’n compleet en betrouwbaar mogelijk reisproduct.

“De praktijk heeft ons geleerd dat een reisverzekering met een Wintersport- en Gevaarlijke Sportendekking niet in alle gevallen voldoende blijkt om financiële teleurstellingen te voorkomen”, aldus Scandinavian Wintersports. Tot nu toe kon het eigen risico bij schade met een sneeuwscooter bij geen enkele organisatie verzekerd worden. De deelnemers van de door Scandinavian Wintersports volledig georganiseerde reizen naar Lapland ervoeren dit soms als een onaangename verrassing. Juist omdat het karakter van deze reizen is gebaseerd op het aanbieden van zo een compleet en verantwoord mogelijk wintersportavontuur.

Met de introductie van deze speciale sneeuwscooterdekking is de ‘Laps Wintersportavontuur-verzekering’ de meest ideale reisverzekering voor een wintervakantie naar Lapland. De premie voor de losse sneeuwscooterverzekering bedraagt 10 euro p.p. en geldt alleen voor georganiseerde en begeleide sneeuwscootersafari’s die geboekt worden via Scandinavian Wintersports. Voor meer info: www.scandinavianwintersports.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.