>Spaanse regio in Sinterklaasfilm

>De Spaanse Regio Valencia is het decor in de nieuwe Sinterklaasfilm ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’. De film is een vervolg op de succesfilm ‘Sinterklaas en het geheim van het grote boek’ en zal 7 oktober in de Nederlandse en Belgische bioscopen in première gaan. In mei en juni van dit jaar heeft de veelzijdige regio Valencia in het teken gestaan van de opnames van deze nieuwe Sinterklaasproductie van SRSP films en RCV entertainment. De opnames vonden gedurende twee weken plaats in de vier toeristische zones van de regio; Castellón/Costa Azahar, Valencia Terra i Mar, Costa Blanca en Benidorm.
De regio Valencia heeft gedurende een aantal weken volledig op zijn kop gestaan vanwege de opnames van de film ‘Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot’. Het prachtige kasteel van Sinterklaas is gelegen in het pittoreske kustplaatsje Peñíscola in de zone Castellón/Costa Azahar en is in de film de thuisbasis van de goedheiligman. Hoogtepunten van de zone Valencia Terra i Mar zullen ook als filmdecor verschijnen en uiteindelijk zal de Sint naar Nederland vertrekken vanuit de haven van de bekende badplaats Alicante. De film laat een duidelijk beeld van de regio en haar veelzijdigheid zien.
www.landvalencia.com | www.sinterklaasdefilm.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.