>Veertig jaar naar dezelfde camping…

>,,Je bent hier welkom, dat voel je. Sinds wij hier veertig jaar geleden voor het eerst een caravan huurden en er vervolgens snel eentje kochten, is er veel veranderd: het houten kotje werd café, restaurant en een supermarktje en de hele camping werd luxer.
Maar de gemoedelijkheid, waarvoor wij vielen, is gebleven.” Albert Laurens en zijn vrouw Maria Mannien uit Stabroek zijn twee van de 43 jubilarissen die zondag in het zonnetje werden gezet door de familie Van Maurik van camping Anna Friso in Kamperland. Peter en Marian van Maurik en hun zoon Mark, bouwden een feestje rond een excursie door brouwerij Emelisse. Sommige jubilarissen kwamen er speciaal een dag voor over uit Duitsland. Lees het hele verhaal bij PZC

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.