>17 oktober opa en oma

>De herfstvakantie zit er weer aan te komen. De ideale tijd voor opa en oma om er eens lekker op uit te trekken met de kinderen. Of liever andersom, want in Dierenrijk kunnen kinderen deze herfstvakantie hun opa’s en oma’s een dagje mee uit nemen. Van 17 oktober tot en met 1 november vinden in Dierenrijk de Opa & Oma-Weken plaats. Dan zijn de rollen omgedraaid en kunnen alle kinderen hun grootouders trakteren op een dagje Dierenrijk. Per betalend kleinkind, mag één opa of oma gratis naar binnen. Zij komen tijdens hun bezoek aan het park alles te weten over de familieverhoudingen tussen dieren.
Heeft oma-zeehond slechtere ogen dan een jonge zeehond? Gaat een baby-olifant wel eens bij z’n opa logeren? Tijdens de Opa & Oma-Weken krijgen jonge en oude bezoekers antwoord op deze en andere familie-vragen over de dieren in Dierenrijk. Kinderen kunnen in de herfstvakantie zelf hun opa en oma trakteren op een onvergetelijk dagje Dierenrijk tussen olifanten, kraagberen en zeehonden. Bij aankomst ontvangen de kinderen een spannende speurtocht die hen onder meer langs oma-beren en jonge olifanten voert. Verzorgers geven ook voederpresentaties, waarbij ze alles vertellen over de familieverhoudingen tussen dieren. Dierenrijk (Baroniehei, Nuenen) is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.dierenrijk.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.