>3=4 nachten bij Table Bay Hotel

>Wie op reis gaat naar Zuid-Afrika kan vanaf nu met korting overnachten in het luxe 5 sterren Table Bay Hotel in Kaapstad. Wie drie nachten boekt, krijgt de vierde nacht kado. Deze actie is gelding van 1 oktober tot 20 december. Met uitzicht op de Tafelberg en de Atlantische oceaan, kunnen gasten genieten van service en luxe. Het Table Bay Hotel heeft een maritieme uitstraling. Het hotel eindigt al jaren hoog in de Top 100 van ‘Leading hotel of the World’ en ontving diverse prijzen voor service, accommodatie, keuken en conferentiemogelijkheden.
Wie in december en januari in Kaapstad is kan rekenen op tal van optredens in de haven. Onder de naam AquaFestival zullen zeer uiteenlopende voorstellingen van nationale en internationale artiesten plaatsvinden op een drijvend podium in de haven van V&A Waterfront. Muzikaal en visueel kan men genieten van onder meer jazz, opera, kerstliederen, ballet en circusoptredens. www.suninternational.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.